Geboren op 21 april 1967 te Utrecht, woonachtig in het pitoreske dorpje Groessen in Gelderland, vader van 2 stoere jongens en een fervent Jiu Jitsu beoefenaar. Dat is mijn privéleven in een notendop. Wilt u weten of mijn professionele kennis en ervaring van pas kan zijn voor uw organisatie? Kijkt u dan verder of neem direct contact met me op.

 

Interim opdrachten

Teamleider Desk Speciale Aanvragen a.i.

Florius (onderdeel van de ABN AMRO Hypotheken Groep)

Sept 2010 - Nov 2010


Begeleiden en managen van 15 hypotheekspecialisten in hun dagelijkse werkzaamheden. Deze specialisten behandelen hypotheekaanvragen voor zelfstandig ondernemers. Binnen de afdeling worden tevens alle zaken voor Florius behandeld op het gebied van ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid.

 

Teamleider Moneyou/Direkt/Private a.i. Florius (onderdeel van de ABN AMRO Hypotheken Groep)

Mrt 2010 - Sept 2010


Operationeel aansturen van 12 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van hypotheekaanvragen van het label Moneyou, de ABN AMRO Bank internethypotheken en de binnen Florius voorkomende Private Labels (Reaal, AXA, Woonnexxt etc.)

 

Freelance accountmanager United Capital Dec 2009 – Mrt 2010

United Capital is een landelijk werkende service provider in hypotheken, verzekeringen en aanverwante producten. Doel van de opdracht is het regionaal uitbouwen van het aantal tussenpersonen en het vergroten van de omzet binnen de aanwezige klantenkring.

 

Werkervaring

Manager afdeling Hypotheken OBP Financieel Adviseurs Mrt 2009 – Dec 2009

Aansturen en optimaliseren van de werkzaamheden van de hypotheekadviseurs en de administratieve ondersteuning. Een van mijn taken als manager is het uitbouwen van de afdeling met internetgerelateerde activiteiten (hypotheken op basis van execution-only, verkoop van hypotheekleads).Tevens is hypotheekadvisering en ondersteuning van de hypotheekadviseurs met complexe aanvragen onderdeel van de functie.

Manager Operations ATP Hypotheken (Business Unit van OBP Financieel Adviseurs) Okt 2007 - Mrt 2009

Naast het aansturen van de gehele interne organisatie zijn onderstaande taken onderdeel van de functie. Werkzaamheden die zijn vervuld als Teamleider zijn onderdeel van de functie gebleven.

  • Het maken van een nieuwe provisieregeling voor het aangesloten intermediair
  • Het maken van een nieuwe bonusregeling voor de binnendienst
  • Functioneler inrichten van de administratieve organisatie
  • Commercieel overleg met de accountmanagers van de diverse geldverstrekkers
  • Overleg met de directie (aandeelhouders) van ATP Hypotheken.
Teamleider acceptatieteam en backoffice ATP Hypotheken (inkoopcombinatie voor hypotheken) Aug 2003 - Okt 2007

Voornaamste werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van medewerkers en het invullen van randvoorwaarden zodat de werkzaamheden efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast is de teamleider deels meewerkend. Dit komt vooral tot uitdrukking bij de behandeling van "probleem"zaken en het nemen van commerciële (veelal provisie) beslissingen om bepaalde posten toch te kunnen doen.Diepgaande hypotheekkennis van de volgende organisaties: Postbank, SNS Bank, Hypotrust, Argenta, Bank of Scotland

Hypotheekspecialist/Troubleshooter/Trainer Fortis ASR te Utrecht Nov 2002 - Aug 2003

Begeleiden en coachen van medewerkers op het gebied van verwerking en beheer van de hypotheekportefeuille. Het behandelen van complexe hypotheken. Het behandelen van beheerszaken op de portefeuille.Het onderhouden van contacten met tussenpersonen, rayonmanagers, notarissen, andere afdelingen op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Directeur binnendienst Ykema & Wijnen Assurantie Adviseurs te Veenendaal Jan 2000 - Nov 2002

Advisering van schade- en levensverzekeringen, hypothecaire geldleningen en pensioenen aan particulieren en het MKB. Eindverantwoordelijk, samen met een compagnon, voor de totale onderneming. Merendeel van mijn werkzaamheden bestond uit advisering van hypotheken en begeleiding en aansturen van de binnendienst.

Diverse functies De Verzekerings Unie Levensverzekering Maatschappij N.V. 1986 - 1999

Leidinggevende hypotheekafdeling (1998 - 2000), Acceptant hypotheekafdeling (1994 - 1998), Administratief medewerker hypotheekafdeling (1991 - 1994), Administratief medewerker diverse afdelingen (1986 - 1991)

 

Vakgerichte opleidingen

Opleiding
Diploma behaald in
  Opleiding
Diploma behaald in

Prince2 Foundation
(APMG-Benelux)

 

2011
(License P2R/NLPB130580)

 

 

Erkend Hypotheekadviseur
(Wft en PE gehaald)

 

2007 (registratienr 16116)

 

Assurantie B
(Wft en PE gehaald)

 

2001 (Particulieren)
2002 (MKB)

 

 

Cursus "Leiding geven"
(Schouten en Nelissen)

 

1997

 

Woningfinanciering I
Woningfinanciering II

 

1994
1995

 

 

Oriëntatiecursus Onroerend Goed

 

 

1991 

 

Techniek levensverzekering I

1990   Techniek levensverzekering II 1991